ZONNEDAK ST. PAUL OP 100%!
Een snel succes! We zullen de volgende stappen zetten om het project te realiseren.
Het familiebedrijf St. Paul werd in 1985 opgericht door broer en zus Dieter en Margo Kuijl. In deze ondernemende familie gaat de passie voor kaas maar liefst 8 generaties terug! Na eerst een aantal jaren actief te zijn geweest voor de retail, werd in de jaren ‘90 de focus verlegd naar de B2B markt. Hier ontstond namelijk de behoefte aan smeltkaasproducten met functionele toepassingen en een langere houdbaarheid. St Paul speelde hierop in en liet een innovatieve productielijn op maat bouwen, die aansloot op de nieuwste inzichten. Op het pand van St. Paul in Sint-Jansteen (Zeeland) zullen maar liefst 5068 zonnepanelen geplaatst worden.
PV-INSTALLATIE
Zonnedak St. Paul biedt ruimte voor 5068 zonnepanelen. In het eerste volledige productiejaar zal het PV-systeem naar verwachting 1.463.486 kWh zonnestroom produceren. Dat is gelijk aan het elektriciteitsverbruik van bijna 500 huishoudens!
HOE WERKT HET?
HOE KAN IK MEEDOEN?
Iedereen kan mee investeren in het zonnedak. Je kunt één of meer ZonneDelen t.w.v. 25 euro kopen. Met een ZonneDeel profiteer je direct van de - op het zonnedak opgewekte - duurzame energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je ZonneDeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie.
Als het project start kun je meedoen door aan de rechterzijde (op mobiel/tablet: onderaan) van deze pagina te klikken op het bedrag dat je wilt investeren. Wil je een bedrag boven de 500,- euro investeren dan verschijnt een korte investeerderstoets.
Vervolgens word je om een aantal gegevens gevraagd. Aan de hand van deze gegevens stellen we een overeenkomst op. Daarna volgt de betaling die via iDEAL gedaan moet worden, dus vergeet je pinpas en Identifier niet.
Je kunt gerust investeren, want het geld wordt gestort naar een stichting derdengeldenrekening van betalingspartner Buckaroo. Gaat het project niet door? Dan krijg je de inleg weer netjes terug!
Let op: De projectdocumentatie (informatiebrochure, informatie memorandum en AFM document) staat bovenaan de projectpagina onder het kopje 'documentatie'.